tisdag 5 februari 2013

Kangaroo-style


Ledsenfis får vila "kangaroo-style" i trikåsjalen medan jag gör mat. Äta vill hon i alla fall inte och just nu vill hon inte ligga för sig själv ELLER bli buren på konventionellt sätt (dessutom är det svårt att laga mat med henne i famnen). Fiffigt med bärsjal! :-)

Pojkarna är ute och leker, båda har varit in och bytt vantar. Det är bedrövligt blött ute med snön som fallit ymnigt i ett dygn, som tillsammans med en-två plusgrader gör att allt är blöttttt.
Vi är inte alls avundsjuka på farmor som landar i Thailand om några timmar... 8-)

3 kommentarer:

Birger sa...

Det blir ju kanske roligare komma hit, här är det då kall och vit snö, massor av den, vi börjar bli lite less, pensonärsgänget här i kvarteret.
Bente är man ju avundsjuk på, samma med Ove & Carin som åker till KanÖ på fredag...

farmor sa...

Hei alle sammen nå er vi i paradis og sovet første natt i en veldig hard seng men men :)så fine alle mine små er du får gi de alle en kos fra meg :)

en annan sa...

@ Birger: Ove & Carin kan ju i värsta fall ha 15 grader och hällregn, så jag är inte lika avundsjuk på dem som på farmor! :-D Nu har ju vi fått snö så det räcker och blir över, säkert de ni höll på att skotta runt tidigare?

@ Farmor: USCH, det låter inte alls bra med hård madrass - bäst ni reser hjem igjen?! ;-) Ta det försiktigt nu och akta er för solen! *KRAM*