söndag 7 december 2008

Farmor has left the building


Och vi saknar henne redan!

Det har varit en otroligt aktiv vecka. Jag har jobbat en massa. S har varit på 'anställningstest' (andra intervju). Farmor har suttit barnvakt med den äran.
Medan jag var på jobbet har våra tomma fönster putsats och klätts med julgardiner. Jag har dammat köksbänken och pyntat färdigt i huset. Det blev otroligt juligt!
Vi har hunnit med lite hastig julklappsshopping (för att om möjligt hinna skicka hem med farmor det som skall till Norge) och vi har till och med firat riktigt Norsk "förjul".

Shoppingtrötta

Igår åt vi både ribbe, pölse, köttkaker och surkål, med riskrem och rödsås till efterrätt. Som vanligt höll vi kollektivt på att avlida av all den maten! X-)

Norsk jultallrik

Alldelens för mycket!

Sen har vi njutit lefse med sylte till frukost varje dag (norsk senap, tunna skivor sylte, salt och peppar), MUMS!

Hembakt lefse

Shoppingtröttare

Även idag hann vi med en snabb tur till centrum för det sista julklappsfixandet. Tobias, farmor och jag prommenerade dit och Tobias gav slutligen upp och somnade vid pizzerian ungefär. Sen sov han hela vägen till centrum, genom alla butiker vi tittade in i för att slutligen vakna just innan vi tog bussen hem igen. Det var skönt att få röra på sig!

2 kommentarer:

Malin sa...

En till som upptäckt det ovärdeliga i att ha en svärmor :-D Vi har fått maten lagad och tvätten tvättad i två veckor nu! Fast ärligt talat ska det bli rätt skönt att få vara själva också ;-)

en annan sa...

Ha ha :-D Javisst är det ovärderligt att ha en svärmor, farmor eller mormor på besök. Och visst är det skönt att åter ha huset för sig själv sen. :-D Men med jämna mellanrum våldgästar vi ju dem så det jämnar ju ut sig (då är det sovmorgon och hemlagad middag varje dag, det klår alla hotell!).:-)