söndag 31 juli 2011

Late night gardening


Tobias valde dessa, passade finfint tyckte jag. :-)

De syns inte, men närmast i bild växer en mörkbladig liten blomma med små vita blommor som Tobias egenhändigt matchat med trädgårdsprydnaden i form av en nyckelpiga. Just den växten har vi inte köpt, den har invandrat (är säkert ogräs, men det spelar ju ingen roll när den är så söt). Nu fick den sällskap av två begonior.


Överlever jordgubbsplantorna vinterns snökojebyggen gör de det bra! :-)

Tobias favorit. Den var hans kompis och han ville på inga villkor lämna den kvar... :-D

Jag maxar uttaget av semesterns sista dag och hänger mig åt lite midnattsarbete i trädgården istället för datoriserande. Senaste veckorna har jag längtat (verkligen längtat!) efter att få göra sommarfint i trädgården. Vi har varit på resande fot ungefär sedan sommaren kom igång i år och vis av förra årets erfarenhet då det mesta av det jag planterade ut faktiskt frös bort bestämde jag mig för att vänta till vi definitivt är hemma innan jag gör fint. Sen var det bra att få lön också förstås.

I eftermiddag var Tobias och jag iväg till torghandlaren och köpte hårdprutade sensäsongsblommor. Vi köpte till och med en bricka bedagade jordgubbsplantor 'for the heck of it'. Det som växer nu kommer jag att ha oerhört stor glädje av. Växer det inte så är det i alla fall fint ett par veckor. :-)

Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

Birger sa...

Vad fint...

Roffes blogg sa...

Åh vilka jättefina blommor.
Kram!

en annan sa...

Tack! :-) *kram*