Renköttscarpaccio. |
Vårlamm på en bädd av bondbönor och rotsaker, med syltade körsbärstomater och ramslöksrisotto. |
Oerhört delikat - denna gången på Edsbacka Wärdshus. En lunch som i restaurangens fornstora dagar skulle ha varit helt omöjlig men nu är det ekonomiskt försvarbart. Kollegorna hummade och brummade lyckligt hela måltiden igenom och bara det var en fröjd i mitt sinne. Sen att jag insisterade på att prata jobb hela lunchen hoppas jag de förlät mig! :-)
3 kommentarer:
Är den lika god som vacker....?
Men så najs! Ser exklusivt och fräscht ut. :)
Jag åt faktiskt inte renköttscarpaccion, det gjorde en av mina kollegor. Men den var så vacker att jag var tvungen att fotografera! :-) Vårlammet däremot, det åt jag och det VAR SÅ GOTT, himmel alltså! Det föll av benet, föll isär och hade sällskap av en ramslöksrisotto (inte i bild) to die for och låg på en bädd av mycket delikata buljongkokta bondbönor och rotsaker och syltade körsbärstomater (oh la la!). :-)
Edsbacka Wärdshus stod för matlagningen. :-)
Skicka en kommentar