fredag 11 maj 2012

Lunch idag igen

Renköttscarpaccio.
Vårlamm på en bädd av bondbönor och rotsaker, med syltade körsbärstomater och  ramslöksrisotto.

Oerhört delikat - denna gången på Edsbacka Wärdshus. En lunch som i restaurangens fornstora dagar skulle ha varit helt omöjlig men nu är det ekonomiskt försvarbart. Kollegorna hummade och brummade lyckligt hela måltiden igenom och bara det var en fröjd i mitt sinne. Sen att jag insisterade på att prata jobb hela lunchen hoppas jag de förlät mig! :-)

3 kommentarer:

Birger sa...

Är den lika god som vacker....?

Morskan sa...

Men så najs! Ser exklusivt och fräscht ut. :)

en annan sa...

Jag åt faktiskt inte renköttscarpaccion, det gjorde en av mina kollegor. Men den var så vacker att jag var tvungen att fotografera! :-) Vårlammet däremot, det åt jag och det VAR SÅ GOTT, himmel alltså! Det föll av benet, föll isär och hade sällskap av en ramslöksrisotto (inte i bild) to die for och låg på en bädd av mycket delikata buljongkokta bondbönor och rotsaker och syltade körsbärstomater (oh la la!). :-)

Edsbacka Wärdshus stod för matlagningen. :-)