söndag 21 oktober 2012

Våra nya husdjur

Igår köpte Tobias en Nemo, en Dorry/Darth till sin lillebror och så fyra+en neontetror - moster E, tante H, farmor och mormor. Den femte neontetran fick inget namn för den fick vi med utan att vi visste det. :-)

5 kommentarer:

Birger sa...

Men så färggrant och fint

en annan sa...

Ja! Jättejättekul att ha akvariet på plats igen, vi har tänkt plocka fram det ändå sedan vi flyttade in i huset för snart sex år sedan... :-D

Camilla sa...

Å firrar! Roligt! Vi hade storartade planer på att bygga in ett akvarium i den nya delen men det bidde inte riktigt så. Men någon dag så ska väl Nemo hitta hem till oss :)

en annan sa...

Åhh, inbyggt! Vi har nu ett pluttelitet akvarium, känns alldeles lagom. Blir spännande att se hur väl vi kommer att sköta det framöver. :-) Jag litar inte riktigt på att vi är så idogt flitiga på den punkten att något större skulle vara klokt... 8-)

Camilla sa...

Min firre "expert" säger att det är lättare att sköta ett större än mindre (jag föreslog nämligen ett mindre). Har tydligen med att göra att det fortare bildas alger i ett mindre och massa annat firre fakta som jag inte kan :) När det blir dags för firrar så överlämnar jag all kunskap och hantering till gubben som haft en himla massa akvarium i sitt liv :)