fredag 29 juli 2011

Gott och blandat

Diverse bilder hemifrån utan speciell ordning, bara för att dela med mig lite. :-)

Vad kan få pojkarna att göra så här mitt i frukosten?

"Mamma! Det är något i trädet därborta!"

No kidding... en arborist minsann! :-D


Kul man kan ha med majskrokar...

Vi har återupptagit användandet av dessa gula, tämligen smaklösa (packmaterial, säger S) ostkroksliknande tingestar. Barnen älskar dem och jag tänker att det finns värre saker att äta som snacks.

En segelbåt till morbror G.

Ett bi till moster E.

Tobias bestämmer rätt ofta vem som skall ha en teckning när han har ritat den. Ibland postar vi dem direkt. :-)

Pojkarna roade sig kungligt med trolldegen, en timmes fokuserad "degning". Nästa gång skall jag komma ihåg att ge David det stora underlägget, mängden smulor kring hans plats var imponerande. Tobias var super-neat och höll det hela väldigt ordnat och fint. :-)

Och så två bilder från idag:

Barnen gjorde upp eld och grillade marshmallows på lekplatsen :-D

Sen fick de avsluta en lång och solig dag med popcorn och lite Shaun the Sheep (notera att papporna preppat vardagsrummet för lite lan...).

4 kommentarer:

Birger sa...

Ser ju hur trevligt ut som helst...

Camilla sa...

Se där, lite LAN party på gång :) 3 år sen sist så jag har nog glömt bort hur det var att spela. Och numera får man ju jaga barn istället för Atroxer. Same same but different....på något sätt :). Trevlig helg!

en annan sa...

@ Pappa: Jamen herrejösses, det är 110% som gäller när de hälsar på, ändå är det så otroligt skönt. Barnen leker och vi vuxna vimlar omkring och gör ditten och datten om varandra. Jag tycker det är så häftigt när jag tänkt göra något, eller börjat göra något - blir avbruten av ett barn (som vanligt) och när jag återvänder till uppgiften är den avslutad! :-D Fantastisk känsla!

@ Camilla: Hmmmm.... Atroxer, atroxer (googlar blixtsnabbt) - Ragnarok Online???? :-D

Ikväll önskade jag mig någon form av specialkrafter, att få ungarna att luuuuugna ned sig efter en hel dags lek/bad/sol/lördagsgodis och dessutom en lång stunds "nedvarvning" med film (pyttsan!) visade sig helt omöjligt. Hääähhh... *svettigt* :-) Men de somnade snabbt i alla fall.

Camilla sa...

Sök på Project Entropia istället. Ett online spel med penningsystem. Atrox är en T-rex liknande varelse med attitydproblem ;)