onsdag 18 mars 2009

Aningens aningens

Så trött så trött...

Tobias är aningens bättre idag, det innebär att han suttit upp i soffan själv mellan sovstunderna. Han har inte heller gråtit varje gång han varit vaken.

Men han har fortfarande inte ätit, om man inte räknar två munfullar bröd och en sked mat samt fyra makaroner ikväll. Däremot har han faktiskt bajsat, så nu har vi kunnat ta de två prover (hurrgh!) som skall lämnas in till labbet på Löwet imorgon. Första bajsen sen i måndags och den var lös. Jag undrar så vad det är som är fel!

Han dricker i alla fall tacksamt mycket av både saft och vatten. Med dagens gradvisa förbättring finns det hopp om att det kanske i alla fall är på väg åt rätt håll. Han suger tacksamt i sig penicillinet (som luktar förskräckligt men som tydligen inte smakar allt för illa) och är nu inne på andra dagen av fem i kuren. Läkaren som tittade på honom i måndags tyckte att det inte såg ut som någon risk för uttorkning så länge han bara drack, men att vi skulle fokusera på att få i honom all vätska vi kan. Hon tyckte också att han såg fin ut i hullet, så han har inte tappat allt för mycket även om jag tycker att han ser mycket smalare ut om axlarna/armarna nu än på länge.

Imorgon skall jag stanna hemma och ta hand om honom. Vi skall ta en tur till labbet på morgonen och sen skall vi lämna bilen på verkstad här i närheten. Vi får ta en liten promenad hem sen, det skall bli skönt.

Skönt att sova på pappas arm!

2 kommentarer:

Morskan sa...

Jamensåskönt med ett litet tecken på bättring.
Alla våra tankar till er, hela tiden! *kramar*

en annan sa...

Tack, bästasyster! *kram*