torsdag 14 maj 2009

Billy
Oh så skönt det är att äntligen fått hem Billy! :-D

Lådorna med alla våra böcker flyttade ju in under Valborgshelgen och S monterade därefter skåp och dörrar i rask takt (noggrannt fastborrat i väggen, tippskyddat). Sen möblerade jag in böcker och glas i hyllan vartefter, lite varje kväll till det blev färdigt.

Nu står den där, mot gästrumsväggen, mellan luftvärmepumpen och vardagsrumsdörren. Den sticker inte ut så mycket som vi trodde, den var inte heller så "stor" (dominerande?) som vi trodde och det ser rent ut sagt mycket mer bebott ut nu! :-)


Den blev helt full (inte riktigt färdig med uppackningen på bilden ovan) och jag skall bara försöka få in lite fotoalbum också så är den maxad. Det innebär i och för sig att vi inte får köpa och behålla fler böcker! :-D Knas. Men men, det löser sig. Man kan alltid rensa lite.

Tobias verkar inte bry sig om den över huvud taget! Helt otroligt. Han lekte rätt så busigt med den medan S monterade dörrarna, innan hyllplanen satt på plats. Tobias upptäckte raskt att man kunde springa in och ställa sig inuti skåpet och titta ut genom glasdörren... Nu tror jag inte han får upp dörrarna längre, men mig veterligen har han inte ens försökt! :-)

Dörrar på bokhyllor måste för övrigt vara en av de smartaste uppfinningarna någonsin...! Mindre damm, men framför allt inte alls samma möjligheter till röjning bland bokhyllans innehåll av hushållets små medlemmar...!

Inga kommentarer: