måndag 22 juni 2009

Dubbelsidig öroninflammation


Pja, inte var det konstigt att Tobias haft svårt att sova nu senaste dagarna. :-] Ett snabbt besök på vårdcentralen idag konstaterade att han hade öroninflammation igen. I båda öronen.
Igår var nog värsta kvällen någonsin, vad gäller skrik och gråt från Tobias håll. Usch. Han skrek så högt och argt att vi blev lätt lamslagna, det gick absolut inte att lägga honom ned. Inte ville han sova heller, han var väldigt väldigt vaken. Men det var förstås så att han hade jätteont i småöronen... :-(

Men nu har vi en flaska Kåvepenin (penicillin) som skall tas två gånger om dagen i fem dagar (inte i samband med mat). Sen skall vi komma ihåg att boka ett återbesök om en och en halv månad för att kolla trumhinnorna.

Förhoppningsvis kan denna kväll bli lugnare än gårdagen. Nu sover han middag i alla fall, han är över lag ganska mosig och trött av den pågående förkylningen/infektionen så han myste ihop sig med trasan och en extra napp och blundade redan innan jag hunnit gå ur hans rum.
Kusinerna ligger och laddar för middagsvila med en saga tillsammans med moster, om vädret håller i sig skall vi fylla poolen i eftermiddag och bada lite. :-) Tobias kanske får lov att avstå.

Inga kommentarer: