fredag 5 juni 2009

Otroligt nog


Otroligt nog har jag ikväll lyckats spela Warcraft, läst stora delar av Robert Aschbergs blogg om hans och Gert Fylkings promenad från Ystad till Haparanda (hela Sveriges långa längd), inte ätit glass, inte druckit vatten (fyy!) eller tagit järntablett (dubbelfyy!) och bara somnat ett par gånger.
Nu är det dags att gå och sova om jag skall orka upp när Tobias vaknar imorgon!

Korv är gott!

Tobias har varit orolig ikväll igen. Han står upp och ropar/skriker till vi kommer in, jättevaken och inte alls intresserad av att sova som det verkar. Men nu har han (ta i trä) varit tyst i åtminstone ett par timmar.
Igår vaknade han ett par gånger till även efter vi lagt oss och till slut gav vi upp och han fick sova i vår säng. Men även där satte han sig förvirrat upp ett par gånger och började gråta. Otroligt märkligt. Måste vara någon utvecklingsfas han går igenom?
Till följd av den stökiga natten blev det förstås en trött dag för hela familjen. Tobias somnade i middagen och han och S fick sova en och en halv timme innan jag kom hem så kvällsmat och läggdags blev begripligt nog lite förskjutet ikväll.

Robert Aschbergs blogg - till stöd för forskningen kring prostatacancer. Det står faktiskt ett par ord om mina hemtrakter där, till och med ett par bilder som går att känna igen (bland annat den där på tallen som växer genom ett gammalt oljefat som pappa själv har tagit bild av!). :-)

Inga kommentarer: