tisdag 21 juni 2011

En god dag


Vi tog en tur.


Vi gav vårt gamla bröd till fåglarna nere vid ån.


Sen åt vi lunch (David åt, alltid ett gott tecken!)


Sen stötte vi på lilla Julia.


och Julias storasyster Matilda.

David var fin i fisken i morse och hade bara en halv grads feber. Sen lekte han och Tobias så fint ihop att jag inte riktigt hade hjärta att skeppa iväg Tobias till dagis (speciellt som David inte verkade behöva extra vila idag). Men med tanke på hur mosig jag var tog jag det säkra före det osäkra och tvang oss ut ur huset.

Det blev en jättefin dag, David sov middag sent och precis när han somnat mötte vi Matilda och Julia. Jag hann byta några fragmenterade ord kring midsommarfirandet med Matilda och Julias mamma, sen sprang vi genom matbutiken för att köpa en grillad kyckling och därefter på första bästa buss hem igen innan det skulle börja gå åska och spöregna.

Men det bröt aldrig riktigt ut och nu är det soligt och fint igen. Så nu skall vi ut på picknick med förskolan! :-)

Published with Blogger-droid v1.6.9

4 kommentarer:

Birger sa...

Fantastiskt...tama pippiorrar, vad tycker barnen?

en annan sa...

De älskade det!! Herrejösses, det kostar verkligen inte mycket att underhålla barnen just nu. :-) Härligt!
Och precis vad jag behövde efter en hel natts arbete varvat med spring med en mardrömskämpande Tobias. :-)

Camilla sa...

Jo då, visst skulle man kunna säga att det bröt ut tillslut :) Ville snixsnacka live än bara via high-tec men såg dig inte när vi kom (vi var sena). Sedan skulle en kille pinkas och därefter....så bröt det som sagt ut. Synd! Hade sett fram emot picnic och snixsnack!

en annan sa...

@ Camilla: Jamen fatta vad det började regna! Vi var också sena och hade precis bara hunnit äta så fick vi springa hem igen. Vi måste försöka pricka in fler tillfällen till livesnack! :-)