onsdag 15 maj 2013

Första besöket på skolan

Fint ute nu!Jag och Ellinor på väg hem från första studiebesöket i skolan med Tobias. Stora stora lilla killen. Han var lite ängslig och mammig, men hittad igen kompisarna från sin avdelning och fröken Jocke och blev mycket lugnare sedan. :-)

Barnen blev uppropade, fick gå in och hänga av sig i grupper. Därefter fick de lära sig lite om reglerna i skolan, leka en namnlek och så fick de välja mellan att rita, bygga med lego och pärla. Ni kan ju gissa vad Tobias valde...! :-D

Efteråt gick vi tillbaka (tvärs över skolgården) till förskolan. Jag hängde in lite kläder på pojkarnas krokar, pratade med ett par av pedagogerna och pussade sen pojkarna hejdå och gick hem med en Ellinor som somnat när vi lämnade skolgården.

Nu en kort vila, sen utrymning av huset för städning. Lunch får jag ta på tur sen promenerar jag tillbaka via förskolan och hämtar pojkarna. Inga extra barn med hem idag, men bättre väder ute så vi skall nog klara oss från fullt lika många världskrig som vi hann med igår (halleluja utelek!). :-)


Sover så gott, håller smokken i handen... :-D

3 kommentarer:

Unknown sa...

Jag säger jösses, svårbegripligt

Mamma sa...

Samma här

Camilla sa...

Ser ut att ha varit en dag med många...intryck? ;)