onsdag 6 augusti 2008

Blå, gul... och grön!

Övningsgår med farmor

Och lila och röd och turkos!

Jag svär, Tobias lilla huvud har uppvisat samtliga av dessa färger. Helt ny form har det lilla huvudet också antagit. Ikväll ser det ut som om han håller på att få ett horn på vänster sida av pannan. När S plockade upp honom från golvet för att trösta trodde jag Tobias hade fått något annat på pannan (än en bula) för där var en starkt turkos fläck på höger sida av pannan...
Gossen har tagit sig för att öva sig på att ställa sig upp mot saker. Saker är inte så sammarbetsvilliga att de alltid står stilla medan han försöker. Många "bonk!" blir det, inte alla åtföljda av gråt dock tack och lov!


Kolla gecklerna!

Nu har vi börjat borsta tänderna också, till Tobias förtjusning (ta i trä! hoppas det håller i sig!). Men inte varje kväll/morgon eftersom varken S eller jag lyckas komma ihåg det! X-) Det ger sig väl med tiden hoppas jag! :-D

Han både äter och sover precis lika bra som förut nu så med lite tur får vi en vecka eller två till nästa "tandryck" kommer. :-)

1 kommentar:

Morskan sa...

Det var likadant för oss. Det är som att man inte tar det på allvar eller nåt. Men så småningom kommar man igång och sedan är man livrädd att de ska ha/få hål, särskilt när tandläkarbesöken närmar sig! ;O)