onsdag 13 augusti 2008

Strl 80


I helgen gick jag igenom och sorterade Tobias kläder, nu bor det kläder av storlek 74 och 80 i hans garderob. S sorterar bort 74'orna allt eftersom de blir för korta och för trånga. Det smyger sig på, den där storleksförändringen. Helt plötsligt får man streta ut bodys i grenen för att kunna knäppa knapparna. Då är det dags att uppgradera (förutsatt att det inte är för att de dragit ihop sig lite lätt i tvätten bara). När bodyn drar ihop sig så drar den ju också ihop blöjan, och det är inte bra! :-D Man kan i princip inte missa att det är dags att uppgradera storlek!

Men det är ju också inbördes variation i storlek mellan olika klädplagg som gör att det svårt att kategoriskt säga att alla strl 74 är för små, för så är det inte. Det finns fortfarande en hel del som sitter helt perfekt, och en del av strl 80 sitter också helt perfekt (alltså är de förmodligen lite små i storleken).

Jag plockade fram kläderna han ärvt efter Konstantin och det var några plagg av alla sorter, sen har vi fått en massa nya fina av både vänner, mormor och farmor så han saknar inte just något, helt fantastiskt! :-)

Han fortsätter att stå, och stå och stå. S har kommit på ett enkelt handgrepp att hjälpa honom att sätta sig, men han måste fortfarande ha hjälp... :-D Det första han gör när han vaknar är att bängla runt i sängen till han har kommit lös från täcket och strax därefter står han upp. De har övat mer på att krypa också och S har satt upp gungan på altanen så nu kan de gunga varje dag. :-)

2 kommentarer:

Morskan sa...

Oops! Hoppla hejsan, vad man hänger med. XO) Kläderna jag skickade med till Bias var ju strl 74. :O] Tack-och-lov inte någon body, utan tishan var bara så snygg att jag var tvungen att köpa den och kalingarna kanske kan funka ändå? Hoppas, hoppas!

en annan sa...

Jo förtusan! Tishan funkar och kallingarna borde funka de med, det kanske är bra om de inte är så långa? Tighta skall de ju vara ändå. :-)
Fina var de båda två! Tack!!! *kram*