onsdag 27 augusti 2008

Uttröttning medelst möte

Busig, med finaste miljönissetröjan


Det gick otroligt bra att ha med Tobias på dagens möte, det var flera som kom fram och förundrades över att jag hade ett sådant snällt barn. *glad* Jag tyckte förstås han var otroligt stökig, han kröp omkring under det stora långa konferensrumsbordet och flirtade med alla han hann med. När jag drog min bit tog min fd vikarie glatt hand om Tobias som satt helt otroligt stilla i hennes knä (i mitt ville han absolut inte sitta någon längre stund).

Efter mötet dracks det öl/cola och åts smörgås och chips. Tobias åt banan och fruktkompott och klättrade på allt och alla (hann i farten med att ta tag i någons öl och nästan ta den med sig ned från soffan, hans ena socke luktar följdaktligen opassande mycket öl...). När det sedan var dags att åka hem gick jag ned till mitt kontor för att kolla ett mail och träffade på Alex och hans mor och far. Himmel så den gossen växer! Han är längre än Tobias och kan redan gå om bara någon håller honom i ena handen, och han är alltså född i Januari! :-o Men det är koolt. Tobias och Alex rumstrerade i ett förrådsutrymme i korridoren och delade broderligt på de kablar de hittade. Vi måste försöka träffas oftare, det är kul med en så jämnårig/jämnstor kompis! :-)

Vi hann nästan inte ur garaget på kontoret innan Tobias somnade. Jag bestämde mig för att låta honom sova så länge som möjligt så när vi kom hem smög jag ur bilen och in i huset för att göra allt klart för kvällsmaten. Sen gick jag ut i bilen igen och fortsatte lyssna på min ljudbok ("Magiker och glas" av Stephen King, OTROLIGT bra!) medan Tobias sov vidare.

Efter en förstärkt kvällsgröt (dvs + två smörgåsar, ett par majskrokar och lite efterrätt) tog det inte länge till han somnade. Mycket folk, mycket lek och många intryck bidrog säkerligen till den snabba insomningen.

I morgon skall jag och Tobias träffa mammagruppen och käka lunch och sen blir det fullt ös på öppna förskolan tillsammans med Olivia, Cajsa, Julia och Lilly. :-)

Morgonslummer

2 kommentarer:

Morskan sa...

Aha! Generna finns där! Torben är mycket lik Ruben på bilden där han lutar sig tillbaka med handduken över bröstet! ;O)
Och vicken snygg tisha han har! Var får man tag i den?! Länk?
Och så roligt att få uppdateringar. Jag stod faktiskt igårkväll och kikade i era fotoalbum, men nu får jag väl titta en gång till! :O)

en annan sa...

Ja alltså, farmor köpte den i Norge på Exit. Så det skulle vara på den tråden man eventuellt kunde hitta den! :-)

Den är tyvärr en knasig modell som är väldigt tight, så om man har ett val bör man gå på en större storlek.