lördag 17 april 2010

Houston, we have a camera.


Vi köpte en ny kamera, mer eller mindre på impuls, när vi lämnade tillbaka den andra. S iPhone passade på att ytterligare visa hur oumbärligt den kan vara genom att låta oss hetssurfa på diverse kamera-review webbsidor för att underlätta vårt beslut. Nu blev det ett utlägg på 1500 pix mer än förra kameran, som i sig var en 500 spänn dyrare än vi tänkt oss. Den är också liiiiite större än vad jag någonsin tänkt mig bära omkring på. Men SO FAR SO GOOD. Jag är nöjd med bilderna och filmerna, de är helt otroliga, rent ut sagt to die for! :-)


Bort med FujiFilm, in med Canon.

9 kommentarer:

Birger sa...

då återstår ju baraatt önska Lycka till

en annan sa...

Tack och bock! :-) Jag är frestad att åka till det där leklandet igen, för att testa kameran och få ett "absolut" jämförelsematerial. Och för att Tobias hade så vanvettigt roligt också förstås. :-)

mamma sa...

Den ser fin ut och bilderna ser klara och fina ut

Morskan sa...

Storasyster till vår kamra?! Med vikbar skärm va? Klart fina(re) bilder!

en annan sa...

Jag har inte riktigt fått kläm på den ännu, märker jag - skall publicera några bilder här så får ni se...! :-D Ah! Tänkte att ni hade en Canon - ni är väl nöjda med den va?

Morskan sa...

Ja, vi är helt nöjda med den! Kan inte leva utan min vridbara skärm! :O)

teapot sa...

Har inte fattat att den finns där ännu! Har redan hunnit sitta/ligga på golvet i underliga ställningar för att kunna ta bild på något istället för att knäppa lös och vrida upp skärmen... 8-)

Morskan sa...

Å herregud... Det var som när vi fortsatte att tvätta händerna under badkarsblandaren även efter vi fått tvättstället (som vi helt galet väntade på i cirka ett år). XO)

en annan sa...

:-D