måndag 2 juni 2008

Lat, solig dag


Jag hade en del lösa planer för dagen, men eftersom Tobias sov så länge blev det en härlig hemmadag i solen istället. Eller, inte i solen, den tål ju varken Tobias eller jag så vi höll till inomhus under värsta middagssolen och sen tog vi ett härligt eftermiddagsfika på altanen. Det var precis nog med skugga för min överkropp och hela Tobias, helt perfekt. Men det var VARMT! Härligt... :-)))

Senare fick Tobias sitta på en filt i skuggan av altanräcket och leka med två skedar från vårt respektive fika (jag drack te och Tobias åt skrapad banan). Den ena skeden fick vi säga hejdå åt när Tobias råkade tappa ned den mellan brädorna i altanen. Kan väl gissa att det är den första av många pryttlar han kommer att pillra ned där... :-D

I morgon skall vi till Olivias mamma och träffa de andra barnen och mammorna i föräldragruppen, Olivias mamma och pappa har gift sig sedan vi träffades senast så vi skall ge henne en flaska champagne. Hon får väl njuta den när hon slutat amma, vi är tre som ammar fortfarande.

Skedarna

Inga kommentarer: