söndag 17 april 2011

Deen elle deen?

Published with Blogger-droid v1.6.8

11 kommentarer:

Dominiques blogg sa...

Den högra!

Birger sa...

Det har ju kanske ingen betydelse, fötterna växer ju så fort... men jag tycker Nike skon ser fränare ut

Morskan sa...

Men det är till dig va? Som du skall knata i stan med va? Eller?

Morskan sa...

Och ja - den högra. :)

en annan sa...

Jamen visst är det en stadsgåsko till mig! :-D Gåsko den högra och springsko den vänstra. Jag tycker den vänstra är snyggare... Båda var sköna. Ingen inköpt ännu, presentkortet var hemma (som vanligt). :-)

"bästisen" sa...

Men har du sett årets omgång av ecco-skor då? De har både en läcker promenadsko och dito springsko. (Kollade sortimentet när jag var i tokholm förrförra resp vxo förra veckan.)

en annan sa...

Åh, jotack jag såg Eccos nya när jag sprang förbi idag. Meeen... presentkort på sportaffären och plus ett par hundra kronor på lappen får mig att tveka. 8-)
Sen skall jag ärligen erkänna att jag inte har ägt en Ecco sko i mitt liv och jag tror inte jag vågar (det kan bli som för S och då har jag inte råd att upprätthålla nuvarande sko-konto). 8-)

Morskan sa...

Ska du ha den till gåsko, ska du inte ha en springsko. ;)

Jag älskade mina Salomon, till någon av katterna kissade i dem och gjorde dem obrukbara. :(

Den högra är snyggare, i alla fall på bilden. Men viktigast är att skon sitter skönt på foten och att den är för rätt ändamål.

Eller? ;)

en annan sa...

Jag har faktiskt ett par Salomon, men de är en dryg storlek för stora. Har funkat fantastiskt bra som barnvagnspromenadsko höst/vår och jag borde plocka fram dem för att utvärdera om de skulle kunna funka även i New York...
Meeen... jag skulle vilja ha en lättare och snabbare modell (läs: den vänstra dojjan). Promenadskomodellerna väger ganska mycket mer och är "robusta" på ett sätt som inte känns helt rätt för somrigare tider.

Så jag måste:
1) Plocka fram gammel-salomonskorna och provgå dem ett par kilometer (borde bli bra i påsk).
2) Läsa på lite om löparskornas nackdelar och fördelar (what's the worst that could happen om man går några mil i en löparsko typ?).

Morskan sa...

När man går, skjuter man ifrån med tån mycket kraftigare än då man springer, så gåskorna har mera dämpning fram än en löparsko.

Sedan tror jag att majoriteten går omkring i sina "joggingskor" dagligdags och det verkar ju gå bra. Men jag gillar ju skor och vill gärna ha ett par för varje tillfälle. ;)

Har du sett Reebok's Easytone? B) Provat dem och det finns inget tungt över dem! ;)

en annan sa...

Easytone kan nog vara fiffiga, men det verkar risky att köpa något som eventuellt gör att man har mer ont i kroppen i form av träningsvärk än man redan skulle ha av kilometer efter kilometer av skyskrapeskådning... :-D

Två av mina gamla favoritskor "dog" i år men jag har minst ett par goa gamla bekväma skor att ha med och tillsammans med ett par trainers borde jag ha nog för en vecka. :-) Jag måste gå och prova skor igen, snart. Nu är det ju inte många veckor kvar! :-)