fredag 8 april 2011

Inkilningsfika

Första veckan på nya jobbet avklarad imorgon. Avslutningslunch med älskade gamla teamet och inkilningsfika med nya bolaget.

Allt som allt en ganska omvälvande period detta.

Barnen sover otroligt lugnt (ta i trä!). S i Berlin med jobbet. Morfar nattsuddande sällskap. :-)

Receptinspiration från Even & Demi's blog, samt ursprungligen härifrån.
Published with Blogger-droid v1.6.8

6 kommentarer:

Camilla sa...

00:04 och du tänker på efterrätt...ha ha ha....love it! Själv försöker jag hålla mig till banan och ett glas mjölk när det knorrar i magen på natten. Inte ens hälften så gott som tårtan ser ut att vara.
Grattis till jobbet! Nyfiken som jag är undrar jag vad det är för jobb :)
Vill passa på att tipsa om Kädbytardagen (helgen) som är i Frestaskolan i helgen. Begagnade kläder till trevliga priser. Säkert känner du redan till detta men som relativt ny i komunen så upptäckte jag detta för ett år och är helt såld på konceptet. Visst älskar jag att köpa nytt till mina barn men när man har en 2 1/2 åring där nykläder är bara nya i 2 minuter så känner jag att på dagis så kan han ha lite begagnat där det inte gör något om det går sönder.

http://www.wernerhome.se/#post50

Jag hoppas att jag orkar ta mig iväg för en liten stund i alla fall. Om du inte varit där förut så kan jag tipsa dig om att vara där minst en halvtimme innan de öppnar. Folk börjar köa tidigt!

Trevlig helg!

Camilla sa...

Underlättar om du får rätt länk till Klädbytardagen :)

www.kladbytardag.nu

"bästisen" sa...

nytt jobb?

en annan sa...

@ Camilla: Åh, ja jag måste erkänna att möjligheterna att slicka ur byttor och bunkar när kakan var färdig gjorde att arbetet med att göra den kändes liiite lättare... :-D
Jag missar klädbytardagarna!! GRRRR! Jag älskar verkligen dem, det känns HELT underbart att köpa mjuka helt jättefina kläder som man bara kan använda utan ångest för fläckar och dagis-effekter för 10-20 kr styck! :-) I höstas fyndade jag massor: http://enannanblog.blogspot.com/2010/10/houston-vi-har-en-dorr.html
Men nu har jag haft hela helgen fullbokad med massa annat. :-/

@ "bästisen": Jupp, nytt jobb. Fast inte i den riktigt läskiga meningen. Ny tjänst i nytt bolag. Samma firma som tidigare. Ny chef, nya kollegor. HELT annan kultur. :-)

Anonym sa...

How is work going? I start mid May, and there is completely new people there now than before, going to be a total different environment.

So glad you tried out the cake, did you like it? Loved how easy it was to make and thats its a general people-pleaser kind of cake :)

Birger sa...

Den kakan fick man inte smaka, fast jag hjälpte till vid baket...krossade bottenfyllningen...