lördag 2 april 2011

Lugnet före stormen

David ritar lite medan jag äter färdigt frukosten. Tobias och S är på aikido, sen skall de handla. Om knappt fem timmar kommer första gästerna.

Published with Blogger-droid v1.6.7

6 kommentarer:

Birger sa...

? gäster

en annan sa...

Jupp, det är tio år sedan S flyttade till Sverige. Det är värt att firas! :-D 12 vuxna och 6 barn, plus oss fyra. Full rulle blir det! :-)
Vi skall damma av grillen också, synd bara att det inte är soligt.

Birger sa...

Tur att det är altan runtom huset, herreje vad tiden går, soligt väder hade ju suttit som en smäck, men jag hoppas att ni får det trevligt även med det väder som finns.
Förutsättningarna finns ju, kramar

en annan sa...

Vi fick (tack och lov) ett par återbud så vi blev inte fullt så många som väntat. Vi rymdes runt borden i köket i alla fall. Ätande i skift med barnen då förstås. Det blir ju mycket spring härs och tvärs med tre blöjbarn och ett par ystra 3-7 åringar så vi rymdes inomhus utan att det blev för trångt. :-)

Nu är det bortstädat och sängen hägrar. Vi fick nattgäster också, så Tobias kommer att bli jätteglad imorgon. Han var så ledsen när han var tvungen att gå och lägga sig trots att alla trevliga gäster var kvar. Han undrade varför de var tvungna att åka hem och inte sova över hos oss... :-D

Morskan sa...

Davids frilla påminner litet om Bästisens dito. ;D

en annan sa...

Ha ha :-D "Våga vägra gravitationsstyrda frisyrer!" :-D