måndag 29 oktober 2012

Efterlängtat


Pojkarna har längtat efter detta, Tobias i synnerhet. Det blir skoj attt se vad de klär ut sig till i år! :-)

6 kommentarer:

Birger sa...

Så roligt, hälsar morfar

Camilla sa...

Är du säker, på att det blir av alltså? Pratade med Petra om detta då L inte är så förtjust i att klä ut sig ovh hon sa att Månen inte skelle ha någon maskerad.....och så finns ingen lapp om detta på Månens dörr...

en annan sa...

@ Camilla: Det är bara Kometen som skall ha maskerad, inte Månen (vet inte om de andra avdelningarna skall ha något heller).
Jag frågade just för att det saknades anslag på Månen/Davids avdelnings dörr och de bekräftade att det inte blir något för de mindre barnen. :-)

Vi får navigera det här lite försiktigt så inte David får spel den dagen det gäller... 8-) Förmodligen läge att skicka med utklädnaden i påse med Tobias så får han klä på sig själv.

Camilla sa...

Aaaa då förstår jag! Stjärnan ska också ha. Men jag har inga direkta utklädningskläder i ministorlek så jag får väl lägga lite gele i de små fjunen och göra honom till en mini Einstein :)

en annan sa...

Nu säger S att det stod ett anslag även på Månens dörr!
Men det stod tydligt att det var "för de som vill" - vilket måste betyda att det är valfritt...

Camilla sa...

Jo jag såg det också. Schysst att de la till "för de som vill" för jag tror jag har en kille som inte vill. Om han inte påverkas av grupptrycket förståss. Vi tar med Spiderman dräkten så får den hänga på kroken utifall att han ångrar sig.

Inget nytt inlägg idag? Är det dags kanske.... :)