måndag 8 april 2013

Ledigare dag

Först behövde degen bankas mör...
...sen satte de igång att skapa säsongens sista pepparkakor.
Ellinor har börjat trixa med tungspetsen precis.
Upptäckte just var alla leksaker hamnat när David otroligt duktigt städat hela övervåningen igår. :-D
Tobias hjälpte till att bada Ellinor ikväll.
Vi är ju alltid hemma på måndagar, men idag var förskolan stängd så vi hade potentiellt sett kunnat leka järnet med en eller flera av barnens kompisar. Men så visade sig David ha en halv grad feber och tämligen grönt snor i sin lilla näsa så efter en blick ut på skitvädret plockade jag fram pepparkaksdegen istället.
Allra sista pepparkaksbaket för säsongen, det lovar jag! :-D

Ellinor fick ett bad och ny frisyr ikväll, lovar bättre bild på frisyren imorgon!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Skitväder...då är det ju fint att kunna baka pepparkakor allra som helst när förkylningen visar sitt gröna huvud. Kul att dom står på var sin sida om spisen, är spisen en demarkationslinje?
Här har det ju varit strålande sol från före påskhelgen, tyvärr med inte så varmt som det ser ut.
Det var väl fint att David städade, gejerna kom ju bort från golvet, han lyckades ju bra.
Ellinor är ju söt med tungspetsen ute, hon upptäcker kroppen och vad den kan användas till, ser att hon håller fast i handtagen på badkaret, är det sjögång?
Kramar till alla, inkluderande dig själv

CallMeKenneth sa...

Vi har en precis likadan badbalja, Sebastina gillar den inte alls. Han vill flyta runt i badkaret med armar och ben utsträckta med bara en hand i nacken som stöd.
Härliga bilder!

en annan sa...

@ Birger: Japp, spisen är fortfarande demarkationslinje! :-D Ellinor håller i precis allt hon får tag på just nu, det är fantastiskt. :-)
KRAM!

@ Kennet: Ah! Jag brukar bada henne "flytande" i baljan med bara nackstöd, men hon har växt ur baljan och sist blev både hon och jag lite rädd när hon sparkade ifrån och skjöt huvudet in i kanten. Från början satt hon inte alls bra i den där badbalje-insatsen så vi skippade den. Men nu sitter hon som en liten dunderklump i den, ganska nöjd med att sprattla med armar och ben.
Hade vi ett badkar tror jag det hade varit en annan upplevelse helt och hållet! :-)