söndag 7 april 2013

Många skor blir det

Storlek 19
Skoberg - snart i en dator.
Skoberg - varav delar snart hos Röda Korset.
Jag insåg att jag måste digitalisera inventeringen så att jag får en överblick. Det finns en hel del för Ellinor att växa i, det finns även en del som hon nog skall slippa växa i. :-)

Minst tre par är det hög tid att plocka fram redan nu! Av det kan man konstatera att hennes fötter nog är storlek 16-17 nu, eftersom storlek 18 och 19 passar ganska bra... :-)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Ser att mina skokommentarer hamnade under fel inlägg, men ändå, vilken oherrans massa skor. Sedan är dom ju alldeles för hållbara, skorna, finns ju inte en chans att nöta på barnskor i dom storlekarna, fötterna växer för fort, finns det inte någon bytesförmedling? Där man lämnar in för små skor och kommer hem med ett eller två par skor som räcker över sommaren ex.vis för det är ju fötterna som växer ur skorna, dom nöts ju inte
kram

en annan sa...

:-D Ja en oherrans massa skor blir det... Pojkarna behöver ju strängt taget minst två per säsong, dvs åtta par skor. Sen har ju Tobias gått i skor i ungefär fem år, David ärver mycket men har fått ett par nya även han (så att hans fötter inte bara behöver trampa i brorsans ibland väl så nötta dojjor).
Det betyder att bara Tobias har sisådär 40 par skor där i högen...!

Jag digitaliserade ju det hela - 59 par barnskor för närvarande i vårt hus! :-o :-0 :-D Då har jag även räknat tre par som Ellinor ärvt direkt av Norah utan att passera pojkarna. :-)

Kanske borde sälja dem? Hmm...