tisdag 24 juni 2008

Vilken kille!


Ikväll har Tobias visat sina musikaliska sidor för oss, först började han med att dansa (på bebisvis, vickande på kroppen och svängande med huvudet) ohämmat till Slagsmålsklubbens "Sponsored by destiny" hur kul som helst (han åt gröt under tiden), han har stenkoll på hur man skall dansa till sådan musik. :-D Men koolare, mycket mycket koolare var när han satt i min famn (jag satt i S famn) och vi tittade och lyssnade på en fantastisk sk "street busker" som spelade elektrisk fiol (YouTube länk) - då börjar ungen sjunga!!!! :-))

Vi vuxna satt helt tysta och musiken är inte så "ivrig" att den lockade till dans, den är snarare otroligt vacker. Helt plötsligt, efter halva videon ungefär, så börjar Tobias "sjunga". Helt otroligt!! :-)) Inte så att han sjunger något, men han upplät ljud i olika tonlägen, tämligen höga toner, helt i synk med fiolen. Helt otroligt, det var inte bara en men två tårar som listade sig ur mina modersögon i detta ögonblick. Så otroligt. :-)

Vi kom överrens om att vi måste testa detta igen, vid något annat tillfälle. För att kontrollera om det bara var en slump att han "sjöng", eller om det är något han faktiskt gör om. :-)
Nu sover vår lille sångare i alla fall, det blev något sen läggning men vad gör väl det när den avslutas med sång? :-)

2 kommentarer:

Morskan sa...

Men så fantastiskt! Och visst ÄR det fantastiskt?! Att få följa dem!
Ni ska få höra; de här små barnen har absolut gehör. De härmar klockrent ljud som de hör, när läget är det rätta (och det vet man aldrig när det är!). Rubbe härmade häromveckan måsar som tutade på så som de gör och han lät precis som de! Norah har gjort liknande, men när hon var yngre. Tror att förmågan redan delvis är borta - hjärnan börjar redan vara upptagen med att analysera och inte bara uppleva! :O)

en annan sa...

Ja herregud... Det här klår allt jag gjort tidigare i livet, precis allt! :-)