fredag 16 januari 2009

Stökig natt

Vilken tokig natt vi fick, uschiamig. Tur som var kom S och jag i säng hyffsat tidigt så vi hade sovit ett par timmar första gången Tobias vaknade (01:30). Jag trodde helt seriöst att det var morgon och raglade ut för att hämta upp honom, tur som var slängde jag ett öga på klockan på väg ut ur sovrummet!

Efter det skrek han galet högt och förtvivlat, stående i sängen, ibland i tårar, oftast bara ljudlig, ungefär en gång i timmen resten av natten. Vi är inte helt säkra på om han sov däremellan, om han försökte eller bara låg och tog sats. Men vid pass 05:00 gav vi upp och plockade över honom i vår säng. Då bökade han runt i minst en timme för att sen somna och _inte alls vakna_ när det var dags att stiga upp och gå till dagmamma!

Han sov så tungt att jag kunde ta bild på honom precis som när han var mycket yngre...

Men det hela slutade rätt kaosartat för vi försov oss, kom tio minuter försent till dagmamman (tjusig första vecka detta... :-]) men sen har det varit rätt kontrollerat.

Han är säkert påverkad av allt det nya. Det är i alla fall vad vi tröstar oss med... Vi får se hur det blir inatt. I morgon får vi sovmorgon alla tre i alla fall! :-)

Inga kommentarer: