torsdag 24 mars 2011

Väntar på bebyggare

Tobias tjöt av förtjusning när han i morse återsåg kojan vi byggde igår kväll. Jag har inte haft hjärta att riva den idag. :-)

David är inne på sin tredje timme med sömn, de senaste två har han sovit inomhus i sin egen säng (det blåste för mycket ute så jag bar in honom). Stackars lillgubben måste verkligen kämpa med sin infektion...! :-/

Jag jobbar på och får i alla fall svarat på alla mail som har kommit in senaste dygnet. Värre är det med morgondagens arbetsdag, det är ju helt vansinnigt att gå sjuk till jobbet och än värre ta med sig ett sjukt (men förhoppningsvis feberfritt) barn... Men det börjar bli panik. Uschiamig. :-/


Men men, snart skall jag väcka David och servera honom en smoothie. Sen går vi till öppet hus med våfflor och saft på dagis, hämtar hem Tobias samtidigt. :-)


* Fotnot - nu har han sovit fyra timmar, han var inte sugen på att vakna för en timme sedan men nu MÅSTE jag väcka honom! Måste få i honom lite vätska och upp honom så att han kan somna ikväll... (och så måste jag hämta hem Torbelorbe också förstås).

Published with Blogger-droid v1.6.7

1 kommentar:

Birger sa...

Ser ut som en björnlya...