lördag 26 mars 2011

Vet inte vilka de är

Men de låter oerhört bra! :-)

* Fotnot: Visade det sig vara Rongedahl, både morfar och S listade blixtsnabbt ut detta. :-)

* Fotnot II: Jag GILLAR Sollentuna Centrum, jag tror baske mig de överraskat med något hallaballoo varje gång jag är där! :-D Idag var det gratis bubbel (äppeldryck till Tobias stora förtjusning), ansiktsmålning, dans, sång, ballonger. Lönehelg halleluja... :-D

* Fotnot III: Attans! Jag såg just att jag missade Eric Gadd som kom upp på scen just efter vi åkt därifrån... Jag gick förbi och såg någon som fick mig att associera till Eric Gadd men tänkte att "nää, så kan det väl ändå inte vara"... X-)
Published with Blogger-droid v1.6.7

8 kommentarer:

Birger sa...

Men, det ser ju ut som bröderna Rongedahl, dom med "äppelknyckarjazz"

en annan sa...

Amen, visst var det Rongedahl som framträdde! :-D Men inte har de gjort "äppelknyckarjazz" den har Lule-bandet Movits gjort. :-) http://open.spotify.com/track/3YtvSQlwQKwIAaySuBTX1N

Birger sa...

Nu blandade jag ihop dom :)

en annan sa...

:-D Helt ursäktligt.

Morskan sa...

Ha ha! Movitz hade skivsignering i Smedjan när mamma och jag gled förbi där igår. De sjöng inget, inte just då i alla fall.

Men som sagt - lönehelg och djuriskt mycket folk. :]

en annan sa...

:-D Koolt! Det är både roligt och läbbigt med lönehelg. Hade jag VETAT att det skulle vara något hallaballoo i Sollentuna Centrum hade jag nog inte åkt dit. Men nu åkte jag dit utan tanke och hamnade mitt i det hela. Då är det lättare att bara go with the flow och njuta av ståhejet...
Tobias älskade det i alla fall, det hjälper ju till. :-D

Morskan sa...

Jag var rätt stressad av att mamma och jag flöt som satelliter runt i Luleå (jagade regnställ till Norah), medan G, barnen och Harry var på ön där vi alla egentligen skulle hälsa på.

Så njöt gjorde jag tyvärr inte. :/

en annan sa...

Åh, synd! Ni hade ju kunnat få en "heldag" så att säga. Men det är kluvet det där, när man vill vara med resten av familjen, också.

Jag är storkund hos ICA jag... herreje, barnens alla kläder kommer snart därifrån! X-) Köpte just knallrött och neongult regnställ till Torbis för 179kr, skall bli spännande att se om det räcker att ärvas till David också.