lördag 1 december 2007

Ont i magen

Det var en ledsen gosse vi försökte natta i gårkväll, vi somnade inte förrän 02:30 cirka. Tobias låg och krummade och vred sig och sparkade och var omåttligt misssnöjd trots vaggning, knäböjningar och amning. Till slut klämde han ur sig en liten bajs och livet blev lite lättare. Men det var en tung natt och denna dag har inte börjat allt för bra. Han har fortfarande ont i magen och är väldigt missnöjd.

Jag bär på honom, och S är ute och handlar Minifom och ytterligare en smokk (ny modell).

Jag är inte helt övertygad om att Minifom är det vi bör använda, men däremot måste vi rapa mera! Jag har slarvat med det sista dagarna, han har somnat så gott när han ätit klart att jag inte haft hjärta att väcka honom för att kolla om där finns någon luft att släppa ut. Det kan man ju krasst konstatera är en grov otjänst mot den lille stackaren. :-/

Förhoppningsvis kan något av luften passera snart så hans mage blir lite mindre utspänd och gossen lite mindre ledsen... håll tummarna!

Mer länkar om Minifom:
http://www.apotek1.no (avråder från okritisk användning över lång tid pga de eventuellt skadliga effekterna av det använda konserveringsmedlet)
http://www.growingpeople.se (där man meddelar att vid kliniska studier har Minifom inte haft någon påvisad effekt, annat än en ren placeboeffekt)
http://www.familjeliv.se (forumdiskussion om användandet)
http://www.familjeliv.se (mer diskussioner kring samma ämne)

Som vanligt nästan för mycket att läsa på nätet. Jag tror mest på att försöka rapa honom mer och oftare.
Men som nu när han ätit färdigt kom det ingen luft. Och nu ligger han i sin korg och funderar på att somna.

Inga kommentarer: