lördag 26 april 2008

Sista baddagen


Idag var det sista gången på terminen för babysimmet. Synd! För det är ju bara fjärde gången vi badar och det gick bättre denna gång än någon av de tidigare. Förra lördagen grät han otröstligt i minst en kvart (vi var nära att ge upp) innan vi kunde komma igång med badandet, gången därförinnan var vi tvungna att gå ur vattnet helt. Nu började han gny lite olyckligt medan S duschade, så jag hoppade i bassängen med hjälp av en av handledarna. Sen fick han snabbt en leksak och så var det plötsligt helt lugnt. Det finns en liten liten uppblåsbar blåvit sköldpadda som han absolut älskar, så vi får hoppas de har kvar den till hösten!
Idag "simmade" han efter sköldpaddan och han dök mellan S och mig, han fick en kallsup men verkade inte speciellt upprörd över det.
Det är verkligen synd att det är så länge till vi får bada i den poolen igen. Det känns lite avancerat att åka till en "publik" barnpool någonstans, dels för smutsnivåerna och dels för oljudet som brukar råda där. Men vi får se, det kan ju vara en god idé att komma i vattnet åtminstone några gånger till under sommaren.

Bilden ovan är från dagens lunch, då han med mindre entusiasm åt kalopspuré blandat med broccolipuré och med större entusiasm åt äpple&päronpuré blandat med plommonpuré. Frågan är om plommonpurén hade någon del i blöjsprängaren vi just avhjälpte? 8-)

Inga kommentarer: