lördag 15 november 2008

Tuff kärlek

Säkrare att pussa på sin spegelbild!

Pussade tår, bitna fingrar, kramar inklusive strypgrepp och ett par andra tuffa kärleksyttringar fick Tobias (BebeBIAS!!!) utstå när vi var hemma hos Matildas mamma och pappa och käkade middag på fredag kväll.

Matilda är helt underbar, hon plockade upp skeden Tobias "tappade" på golvet minst tjugo gånger, lika glad varje gång. Hon gav Tobias morotsstavar. Hon såg till att han hade en tallrik och ett bestick. Hon gav honom sin mat (så att hon själv skulle bli färdig snabbare). Hon plockade av honom sockarna (så att hon skulle kunna pussa på tårna) och delade frikostigt med sig av alla sina leksaker (de öste upp innehållet i två stora plastbackar mitt på vardagsrumsgolvet!). :-D

Sen är Matilda lite äldre än Tobias så hon färdas runt mycket snabbare och passar på att kramas lite hårdhänt ibland när det inte går att stå emot. :-) Det var skönt att komma ur vårt hus och Matildas föräldrar bjöd på fantastiskt god middag med efterföljande sällskapsspel. Vi spelade en runda "Memory" och en runda "Mississippi Queen", båda oväntat trevliga (kan bero av att jag vann det första och kom på andra plats i det andra?). :-)

Tobias fick somna i Matildas spjälsäng och Matilda somnade till Djungelboken och bars sedan in till föräldrarnas säng. Det funkade ganska bra att söva Tobias så det kändes som om vi kanske kan göra något liknande igen. :-)

S fick för övrigt "komma ur huset" ordentligt i fredags. På förmiddagen skrev han prov i företagsekonomi, han hade ingen aning om hur det funkade och vinkade hej och sade "vi ses om två timmar" när han drog på morgonen. Fyra timmar senare hade jag fortfarande inte hört av honom... Men vi väntade ju mest på en tid hos BVC så det gick ingen nöd på Tobbe och mig. :-) Det märktes på S att det var bra att komma ut lite! :-) Allt regn senaste månaden och magsjukan ovanpå det har gjort att det inte blivit mycket luft på varken Tobias eller S.

Inga kommentarer: