fredag 17 december 2010

Hälsolägesuppdatering


S hade bihåleinfektion, tio dagar kåvepenin (med instruktion att sluta efter sju dagar om han känner sig frisk). Ont i hela huvudet, till och med i tänderna. :-o
David spenderade hela dagen med en extremt trött min eftersom båda ögonen var halvt igensvullna och tårades/kladdiga. I övrig halvlös i magen (ökad produktion, kan man säga) snorig och inte värst hostig.
Tobias slog på stort och fick akut diarré nu på kvällen, i övrigt nästan helt kladdfri i ögon som såg ganska klara ut. Snuvig som bara den och bara mild hosta.
Jag hostar och tappar rösten med jämna intervall, täpp näsa och ont i kroppen.

Halleluja.

11 kommentarer:

Morskan sa...

8] Imponerande. Så intressant det skall bli att korsa era baciller med våra.

Kanske blir vi alla friska.

Eller inte.

en annan sa...

Ja asså, om det inte känns avsevärt mycket bättre innan tisdag kommer vi inte upp. Det är helt vansinnig galenskap att sätta sig i en bil och köra i två dagar för att sen smitta ned alla er med denna härlighet.

För att inte tala om hur horribelt trötta och trista vi är som familjeenhet, vi är helt sönder just nu, med alla dessa infektioner... :-(

Morskan sa...

Men hellsicke också, nu är det bara att ni kurerar er.

Morskan sa...

Basta.

Morskan sa...

*kramar*

Morskan sa...

:)

en annan sa...

Vi skall verkligen inte göra annat! Men det ser inte helt ljust ut på den fronten. Tobias har bajsat på sig idag, inte läckert. :-(
Och David är fortfarande helt flytande.

Plus allt det andra (ögon/näsa/hals) och våra egna stadier av förkylningar/infektioner.

Morskan sa...

Jag har också fortfarande ögoninflammation. Jag hostar sporadiskt, men envist och behandlar med både Pulmicort och Bricanyl nu. G's förkylning som dök upp då han var nere i sthlm i veckan, verkar redan vara borta. Norah och Ruben är nog friska, ta i trä. Ruben producerar förstås imponerande mängder snuva, särskilt då han är ute.

Men annars är det bra.

*kramar*

en annan sa...

Hå hå, hur länge har ögoninflammationen hållit i sig?

Morskan sa...

Ja, låt mig tänka litet... 2-3 veckor, give or take. Jag har gjort extremt litet åt saken, inte ids jag badda mina egna ögon som ungarnas. Sista 2 morgnarna har det varit mindre kladd och mer bara torrt skräp i ögonen. Är det så imorgon också, så tror jag det äntligen vänt.

X]

Morskan sa...

Det har vänt. Nu känns mina ögon friska (ta-i-trä). Jag känner mig nästan helt frisk. Och då är vi faktiskt friska hela bunten. :)

Kom igen, vi klarar allt nu! :)