tisdag 25 december 2007

Sover och sover och sover

Sonen har tagit sömnrekord idag, han har väl sammanlagt varit vaken ett par timmar. Vi är oroliga. Förstås. :-/

Det kan ju ha att göra med att han inte sov mer än ett par timmar hela dagen igår, och det var julafton med mycket folk och ljud och rörelse. Vi fick honom isäng först cirka 01, med amning. Men sedan dess har han sovit, herreje.
Han vaknade till vid 08, fick mat och bajsade (S bytte på honom fyra gånger på raken!) varefter han somnade om. Vi väckte honom strax innan 14 för lite mat, sen var han lite vaken och pratade med farmor ett tag till han blev riktigt ledsen. Men då ville han inte ha mat utan bara sova. Jag fick i honom lite mat igen vid 16-tiden och sen dess har han sovit i fårskinnsåkpåsen i barnvagnen inrullad i ett svalt rum.

Skönt för honom, men lite oroligt för oss...

Idag är det farmors födelsedag, i fredags var det mormors födelsedag. S och jag konstaterade tidigt att våra familjer "följs" åt ganska väl, med cirka tio år emellan. :-) Vi har firat med mer av gårdagens delikata julmat och det vankas mer gott snart.


Skall väcka gossen om en och en halv timme (då har han sovit fyra timmar) om han inte själv vaknar först. Förhoppningsvis ligger han och växer.

Inga kommentarer: