lördag 18 april 2009

Dumma föräldrar


Igår satt vi uppe alldelens för sent, jag tror klockan var 02:30 när lamporna släcktes. S är fortfarande lätt magsjuk och kände sig risig och jag hade inga bättre ursäkter än att internet är väldigt underhållande och boken jag läser är väldigt spännande just nu.

Påföljden är att när vår guldklimp vaknar klockan 06-någonting är jag så otroligt långt undan medvetande att jag inte noterar att han inte somnar om mellan oss när jag burit över honom till vår säng utan han klättrar ur sängen och börjar sysselsätta sig med leksaker och andra lösa inredningsdetaljer här på övervåningen. Visst hör jag att han inte låter HELT nöjd med livet, men han verkar ju sysselsatt så jag somnar om (flera gånger). Till slut ger S upp och hörsammar sonens missnöjesförklaring och stiger upp och tar med sig Tobias ned för att börja dagen.
Det var egentligen hans sovmorgon (speciellt med tanke på att han faktiskt är krasslig).

:-[ FY så dumt! Vi är dessutom båda lika dumma eftersom ingen av oss gör det rätta och går och lägger oss så att vi skall kunna vara någorlunda stimulerande sällskap till vårt barn. Nu får han stå ut med två exceptionellt slitna föräldrar som fullständigt kraschar i säng när han till slut blir så pass trött att han går att lägga för middagsvila...
Dumma dumma föräldrar!

Vi har i alla fall lyckats lappa ihop dagen med att varva sömn och Tobias-tid. Hela familjen åkte sen på utflykt till Coop Forum ett par timmar för att köpa gångjärn till grinden och äpplen. Då lyfte humöret ytterligare litegrann.

Men nu sitter vi här framför datorerna igen, undrar om vi kommer att klara det bättre ikväll? X-]

Inga kommentarer: