lördag 18 april 2009

Fast jag undrar om inte bra musik gör ännu mer nytta?

För själen i alla fall. :-)

En av de allra finaste psalmerna - "Blott en dag": http://www.youtube.com/watch?v=tLwjPSXhgzE&feature=PlayList&p=F4866BAB8C1CA79F&index=5

En sång om alla Annor - "Lilla vackra Anna": http://www.youtube.com/watch?v=zrhb3rp3Wl0&feature=PlayList&p=F4866BAB8C1CA79F&index=6

(båda framförda av Toivo Lindholm)

Tove Janssons "Höstvisa": http://www.youtube.com/watch?v=dC93ebwZr1M (framförd avBo Andersson på underbar finlandssvenska)

Godnatt!

3 kommentarer:

Morskan sa...

Å syrran... Vilken inspiration! Har ni suttit och skrattat framför datorerna ikväll? :O) Jag har inte tittat på länkarna ännu - jag har kutat till Rubbe som är ovanligt (!) orolig ikväll. Nu måste jag gå och sova, men jag tänkte bara - har du på sistone läst dina inlägg om "bäben" (=Torbelorbe)?
Det är speciellt att läsa dem och så veta hur facit blev. :O* *kramar*

en annan sa...

Jo, vi satt och skrattade en god stund igår. Det är alltid svårt att sluta när man väl börjat surfa på youtube...

Det var ett tag sedan jag läste gamla inlägg, men jag tog ett svep för inte så länge sedan i jakten på förlossningsrelaterade inlägg och insåg att de var väldigt få!
Bäben ja... jag tittar ofta på fotona från de första dagarna och har svårt att fatta att han blivit så stor... Sen har jag också hunnit inse att jag ofta föreställer mig bulan som en ungefärlig kopia av Tobias, det är förstås helt fel, men det är svårt att föreställa sig vem han är därinne! :-)

Morskan sa...

Ja, man kan förstås aldrig få till den bilden. Det är ju ett original, aldrig tidigare skådat! Helt fantastiskt!
*kramar*