söndag 15 november 2009

Bä bä


Sonens lilla röst hörs klockrent sjungande "bä bä lilla lamm hadu någon ull", han har lärt sig fler ord till sången! :-) Kruxet är bara att klockan är kvart i tio och det är måndag imorgon. X-)

S sade tidigare ikväll lite trött "vi har ju haft två fina läggningsår", och det är ju sant, vi har verkligen haft tur och haft två exceptionellt lätta år av läggningar. Fram till nu.
Just nu är vi inne i det där läget där "läggning" tar två till fyra timmar, cirka. Men det är just nu. Det är bara just nu. Vi måste komma ihåg det! Jag tror stenhårt på att våra barn kommer att kunna det här med att lägga sig och sova när de är ett par år äldre. :-) Det blir ju lite lite bättre redan på tisdag kväll, om Tobias får spendera sina timmar på dagis och trötta ut sig lite mer...

Vi har precis bytt ut Davids korg mot spjälsängen. Processen att montera om den (höja botten) och bädda små sängkläder i den ackompanjerades bara av ett par mindre reaktioner från Tobias sida så han har nog helt accepterat sin nya säng nu.
Bara han kunde somna i den. 8-}

Imorgon kväll skall jag räkna hur många gånger vi återlämnar honom till hans säng.

Inga kommentarer: