onsdag 25 november 2009

En elefant balanserade...

En elefant balanserade, "dagens sång" idag. :-) Helt fantastiskt, Tobias sjunger en härlig mix av påhittade ord och sådana han lärt sig. Det kommer "een elfant lalala la la, på e litelite pinetååå-å, de dedede dede intessant..." och så vidare.

Denna vecka har det verkligen lossnat för Tobias, han har varit ganska tystlåten på dagis som vi förstått. Men inte nu längre! Nu pratar han om allt och han sjunger HELA tiden säger de. :-D När jag hämtade honom igår hörde jag hur han sjöng ändå ut i entrén, när jag hade tagit av mig kläderna och kommit in mötte jag honom ljudligt sjungandes "Lille katt" (svängandes en liten hink full med leksaker, på väg från ett rum till ett annat). Det känns otroligt kul, och skönt, för någonstans tror jag att det hänger ihop med att han trivs bra där på Tuvan. :-)

Också igår, när vi åkte buss till centrum utbrister ungen "HEJJE GUUUD!" med ljudlig stämma. Jag frågade vad det var han såg och han svarar "MÅNGA BILAR!". :-D Vi åkte just under E4:an och där är det förstås som vanligt väldigt många bilar. :-D

Han har överraskat oss med en massa ord senaste veckan, köttfärs, garage, soptunna bland andra. :-D Vi är inte ens medvetna om att vi lärt honom dem! :-)

4 kommentarer:

Birger sa...

längtar efter att få träffa honom...

Morskan sa...

Ja och imorrn får jag träffa honom och er! Och era spåntrattar - inte har ni lärt honom de orden - de har han lärt sig själv! Bussfan! :OD

Morskan sa...

Och gissa om vi skall sjunga om balanserande elefanter. Ruben och jag brukar sjunga den med stor entusiasm! :O)

en annan sa...

:-D Det skall bli så kul! Han säger "mottElifet" när man frågar vem som skall komma idag. Alternativt "Matilla", som också skall komma hit alldelens strax för att leka och äta lunch. :-)

Sen kommer vi upp och firar Norahs födelsedag!! :-)