lördag 18 december 2010

Dagsformen

Davids diarré har tagit ny fart, hans ögon är ganska besvärade. Tobias mage har (ta i trä) inte hörts av ännu, hans ögon är helt fina. S har mer ont än någonsin. Jag har fått ögoninflammation i vänster öga.

Snorigt deluxe är det runt om.

Kompisen P från Jönköping är på väg hit för att hälsa på och sova över till söndagen, men vi måste försöka avstyra detta. :-(( (han har en annan kompis som potentiellt sett kan övernattas hos, tur som var).

6 kommentarer:

Birger sa...

Om ni haft flaggstång hade det ju varit läge att hissa gul karantänflagg, räcker också med gult tygstycke som ni draperar huset med, alt. hänger ut gm. fönster på övervåningen.

Webster's Online Dictionary
with Multilingual Thesaurus Translation

en annan sa...

Gult hus, funkar det? X-)

Dominiques blogg sa...

Det låter som ni har det trevligt hemma hos er, tur att det är veckan innan jul.

en annan sa...

Jamen herreje... inte jobbat på en vecka, bara en och en halv arbetsdag kvar innan vi skall åka norrut med bilen full av snor, hosta och löst flytande bajs... Fattar inte hur jag skall orka och hinna, tror INTE detta kommer att gå vägen. :-[

Morskan sa...

Jättejobbigt och himla taskig tajming. Jul blir det ju hur som helst, men se till att ni är sjukskrivna istället för ta ut ev semesterdagar till veckan, om ni inte orkar gå till jobbet.

Hur länge hade ni tänkt stanna här uppe, om ni kommit? Går det att åka en dag senare (norrut alltså)?

Julen, det verkar vara er stora sjukdomshelg det. En del av er har ju varit sjuka förr då. ;)

*kramar*

en annan sa...

Ja herreje... :-D Är det inte graviditetsillamående så är det rännskitan... Julen är inte min helgdag, det är ett som är säkert! :-D

Vi kan förvisso åka en dag senare, men vi skall avvakta och se i vilket skick vi är. Som det ser ut nu lutar det åt att vi flyger upp en kortis efter jul istället. Vi har inte hunnit fundera så mycket på det, vi måste nog komma ur den här dimman först. Blä.