tisdag 14 december 2010

Mammatrix: Hudkräm på pumpflaska

Jag tvättar händerna minst 6 gånger i timmen.

Snyta - tvätta, torka kladd - tvätta, snyta - tvätta, byta blöja - tvätta, snyta - tvätta, hjälpa på pottan -tvätta, snyta -tvätta... you get the picture...

Nu i förkylningstider känns det som om det rör sig om varannan minut ungefär. Ni kan ju ana hur fina händer jag har... 8-) Men... de som kom på att man skall tillverka pumpflaskor ligger definitivt på plus i min bok för utan dem skulle jag inte ha några händer kvar!

Jag har börjat ha en pumpflaska i köket, numera även en i badrummet och snart står det nog en i tvättstugan med.

Klart man hade kunnat ha handskar istället, men det känns så meckigt att dra på sig ett par plasthandskar varje gång man ser en snorig överläpp (ungefär varje minut). Vid blöjbyten vore det rent sanitärt fantastiskt, så jag får ta och se om jag kan hitta tunna engångshandskar att använda där. Åtminstone nu när David är dålig i magen.

3 kommentarer:

Birger sa...

Men, så tragiskt, vi hoppas på ett snart tillfrisknande...

Morskan sa...

Finns tunna engångshandskar i 3000-pack (typ) på apoteket (sådana som vi använder på jobbet). Jättefiffigt, även t ex då man hackar en chili och inte vill impregnera fingrarna med hetta, som man sedan stoppar i sina stackars barns ögon eller sina egna för den delen.
:)

en annan sa...

Jamen det låter som ett givet köp! Kan ligga i samma burk som hundbajspåsarna vi använder för de där blöjorna som bara inte går ned i blöjhinken... :-D