onsdag 22 december 2010

Kvarlämnade saker

Tobias och jag kom iväg till slut. Bilen startade (!) trots att den var ganska genuint insnöad och permafrostmässigt kall. Det var -20 när vi åkte. Så vi åkte direkt till Stinsen (gratis inomhusparkering!) och hittade allt vi behövde, inklusive den hett efterlängtade sushin till middag (Tobias började prata om det redan i bilen på vägen dit!). :-)

Jag höll mig flytande på Ipren och luugnt tempo. Var nära döden varje gång jag var tvungen att böja mig frammåt/nedåt. Tobias orkade gå och höll humöret uppe och vi tog allt i precis vårt eget tempo. Det var som vanligt helt fantastiskt och S förstår som vanligt inte hur vi kunde spendera SÅ många timmar på att bara handla mat???

Någon extra minut spenderade vi förstås i köer, för vi var inte ensamma med det ärendet. Och sen spenderade jag måånga extra minuter på att torka upp glögg från golvet. Glögg som med ett dämpat "pFFFFFsshhh!" rann ut över golvet vid utcheckningen på matbutiken ur den krossade glöggflaskan (påsen med julmust och glögg rullade glatt av avlastningshyllan när jag packade matvaror). :-] Sen spenderade vi ett par minuter inne på Apoteket (halleluja, de har ett riktigt apotek!). Ytterligare ett par minuter spenderades provsittandes precis alla åkmaskiner för barn. Jag lyckades till min förvåning övertala Tobias att vi inte kunde stanna och leka vid "lekhörnan" idag, jag tror det måste vara tack vare att han inte är helt piggelin. Några minuter spenderades säkerligen på att beundra alla "PAKET!" och "JULGRAN!ar" de dekorerat centret med. Sen satt vi och fikade i över en timme när vi just kommit dit också, förutom att vi åt sushi innan vi åkte hem till slut. :-)
En typisk Tobias&mamma-tur. :-)

Vad med bilden ovan då? Jamen alltså, någon hade lämnat kvar en tjock katalog från Toys'R'Us på bordet där vi skulle äta middag och Tobias låga blodsocker var helt bortblåst! :-) Så jag skickar en tacksamhetens tanke till den omtänksamme som glömt kvar sin katalog! :-)

Nu, är det dags att krascha. Det är -22,6 ute. Jag tror att jag kommer att gå till jobbet imorgon.

3 kommentarer:

Morskan sa...

Glömt T någonstans? 8o

en annan sa...

:-D Nej, nu skall jag skriva resten av inlägget. Jag hann bara med att skicka en rubrik ihop med bilden.

Morskan sa...

Trodde nog att det var så. :)