söndag 14 augusti 2011

Snart på ett frisörsalongsgolv nära oss...

David, radiofrisyrens mästare och hans bror skall en tur inom frisören idag ('de klipper så skönt' enligt Tobias). :-)

Radiofrisyr? Ja med så många antenner som han har, i så många olika riktningar, bara måste han få in någon kanal...

Published with Blogger-droid v1.7.4

6 kommentarer:

Birger sa...

om ni inte köper en egen maskin, som Elisabeth, och klipper själva. Det blev ju riktigt bra när hon klippte Ruben för nån vecka sedan, om än oväntat kort sedan offret ställt om maskinen :)

Camilla sa...

Här är vi för snåla för att gå till frisören med Leo som mamma (alltså jag) gav barnet en Gustav Vasa frisör. Dvs 1 cm lång lugg och lockar baktill :)
Om det låter lockande så kan jag ställa upp med att klippa era killars hår ;)

Camilla sa...

Men guuu vilken svenska. Man skulle kunna tro att jag blundat när jag skrev inlägget.... får man skylla på trötthet?

en annan sa...

:-D @ Camilla: Ingen fara, jag får ibland dödsångest över kommentarsfälten - man kan ju inte gå in och editera, som jag lätt gör minst en gång per publicerat inlägg... (blir så gott som aldrig rätt på första försöket!).
Tack för erbjudandet - vi har liksom aldrig vågat låta ungarnas hår växa. De såg för bedrövliga ut innan första gången vi klippte dem (båda, vi upprepade alltså misstaget med David...). Sen verkar ingen av våra pojkar ha ens en skugga av en lock i håret. Snarare så gör det som för David - växer rakt ut. :-D

@ Pappa: Vi har en maskin, och en sax. S är dessutom väldigt flink med saxen och har klippt Tobias så gott som hela hans första tre år. Det var bara det att det tar tid att göra det hemma, det blir så förbaskat skräpigt och David gillar inte alls att bli klippt (sitter inte stilla). Sen hävdar ju Tobias att frisören klipper "skönare" än vad S gör så... :-D

Det tog mindre än 15 minuter per unge och det kostade 350 pix totalt. Bäst av allt var att det blev gjort, någon annan städade och barnen fick varsin klubba som belöning. :-D Alla glada och nöjda.

Birger sa...

Helt OK då...:)

en annan sa...

Jo, summa sumarum alldeles bra. Men vi får se om S får återuppta friserandet framöver, det är ju trots allt helt gratis. :-)