söndag 7 augusti 2011

Tribesmen?

Ikväll sprang våra nakenfisar ystert omkring med hushållspappersrullar på juvelerna (om ni googlar på "tribesmen" och klickar på bildsök ser ni några bilder som kanske ger en aning om hur det såg ut) och jag känner mig verkligen som en utomjording. Herrejösses. Men man kan ju bara skratta...

3 kommentarer:

Camilla sa...

:-D
Det är kanske så där jag får göra för att få L blöjfri, vilket för övrigt verkar vara en omöjlig bedrift. Tips mottages tacksamt! :)

Birger sa...

Roligt :)

en annan sa...

@ Birger: Hö hö, sådär lagom roligt när man är ensam tjej i hushållet. Eller, äsch, det är rätt så komiskt, det är det. :-D

@ Camilla: Åh, jag tror vi har slutat för tidigt med Tobias. Det är precis ett år sedan vi drog hans blöja (just månaderna innan han fyllde tre). Först nu börjar han visa tecken på att kunna hålla sig utan ständiga påminnelser kombinerat med brottningsmatcher för att mer eller mindre tvinga honom på toa när han inte vill (fast man kan se att han är nödig).
Vi ligger fortsatt på mellan 1-5 ombyten per dag på dagis. Hemma är han så gott som helt torr - OM vi inte får besök av roliga kompisar förstås, då är det svårt.

David kommer vi att vänta lite till med, han visar mycket intresse för pottan och är väldigt duktig på att känna att han kissar (i blöjan). Däremot har vi inte testat om han faktiskt kan känna efter i tid innan det kommer. Vi borde, men det har inte funnits tid.