onsdag 31 augusti 2011

Tålamod

Tålmodiga pojkar håller fred framför "Firma Fantasiflytt" medan jag steker.

Bacon. Herrejösses så gott bacon är.

Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

Camilla sa...

Tobias gjorde boijk med en strut på Alexanders huvud. Blev sådär lagom uppskattat :) På min uppmaning om att ta det försiktigt med huvudet så fick jag till svar "jag skulle bara göra lite med min strut...." Ja men då så, sa jag. Måste man så måste man :)
Imorgon får nog A ha mössa på huvudet ;)

en annan sa...

Åh men herregud! Du har full frihet att säga åt Tobias att han inte får röra Alexander! När David var liten fick vi ha totalt "beröringsförbud" ett tag, han hade inte alls koll på vad som var OK...

Han har varit väldigt go med kompisarnas lilla bebis (6 mån), men så har hon hängt hos oss en del så han har väl lärt sig.

Så säg åt honom på skarpen du, om det behövs! :-)

Jag minns att jag fick lite panik ibland när alla geggiga/snoriga/hårdhänta barnhänder skulle in och dra nappen ur Davids mun när vi rullade in på gården vid lämning (när David var liten). Men man får lov att säga till på skarpen, de måste ju lära sig de små rackarna... :-)

Camilla sa...

Nu var det inte på liv och död så det var ingen fara även om lillebror var av en annan åsikt ;)
Dagens Tobias möte innehöll en redogörelse för att han bajsar i toaletten men inte kissar....
Vidare ville han "prata lite till med Leos mamma". Han ville veta mer om Leos puffmedicin och varför Leo inte skulle ta den på en gång. Jag fick även en förklaring om att han minsann har en medicin som tar bort allt på en gång. Den tar bort det onda i kinden, näsan, ögat OCH huvudet. Det du ;))))) Sötingen! :)