lördag 3 november 2012

Går bra

Tobias klär sig så lätt och snabbt själv när vi inte har någon brådska. Minsann.

Notera nya hallgolvet uppe by the way. :-) Och så skymtar man skötbordets nya hemvist, ut från Davids rum och konverterat från byrå till skötbord igen.

3 kommentarer:

Birger sa...

Det är kanske morronstressen som ställer till det med koordineringen som behövs vid påklädning. Himla fint golv (måste ta itu med mitt projekt) Skötbordsbyrån ser ju fin ut

en annan sa...

Ja, tror morgonstressen också påverkar hur länge vi föräldrar orkar vänta på att barnet i fråga skall tycka att det skall dröja innan påklädningen vidtar...

Ja golvet är till och med skönt att gå på! :-) Skötbordsbyrån passar oväntat bra där vi ställde den. Initialt var jag orolig att den skulle blockera elementet för tätt när den sköts intill det. Men när man skruvat på själva "skötbordet" kommer den ut 30 cm från väggen och då får ju elementet värma som det skall ändå, bara lite skymt så att säga men jag tror det blir gott för bebisen att ligga där då. Med gamla fönstren hade det snålblåst kring öronen på både föräldrar och barn just där, men nu är det ganska trevligt klimat där uppe! :-)

Birger sa...

Det var ju lyckat med fönsterbytet bara av den anledningen och golvet blir väl lite varmare om det ligger på det gamla golvet :)