torsdag 8 november 2012

Ninjauppdatering, vecka 38

Vårdguiden, v. 38
Idag 38 fulla veckor. Glömde vid förra uppdateringen näna att i måndags var inte bebisens huvud fixerat, så det kan vara en förklaring till varför det är så livat/smärtsamt. En annan förklaring är förstås att det är diverse förvärkar.

Men från och med nu är det alltså helt normalt att födas (hör du det, Ninja?). ;-) Fast vi har lovat moster att vänta till tidigast imorgon bitti med sådana hyss. Mostern och mamman skall på konsert ikväll serni. :-)


Släppte precis två uppsluppna barn på dagis, fröken Jocke frågade David om han skulle sätta ett kryss för David (i närvarolistan) eller om han skulle sätta ett kryss för "Spiderman". Tobias var fullt upptagen med att förevisa sin fyrkantiga kostym... :-D

Exakt två veckor kvar till beräknat datum annars. Så det är väl bara att sätta sig i soffan och jobba undan den där administrationen jag tog med mig hem för att fördriva tiden. :-)

2 kommentarer:

Birger sa...

Bara ni inte hoppar för mycket ikväll så ni blir tvungen att bryta konserten för andra, tvingande uppgifter:)

en annan sa...

Ha ha "hoppa" vet jag inte ens vad det är just nu. Jag är helt nöjd med att skrida fram i luciatågsfart... Med regelbunden nedsutten vila. 8-) Men musik kan man ju njuta av sittande också! :-)