söndag 24 februari 2008

Hårfager


Gossen har verkligen börjat gro hår, strå för strå visserligen, men det är trevligt att hans kala bakhuvud nu börjat få lite fjun och att, som ni kan se på bilden, har han fått lite längre hår på hjässan. :-)

Idag har vi tagit det lugnt, en av gårdagens gäster och hennes sambo (som var på samma fest som S, den "schlagerfria") kom förbi och hämtade en kvarlämnad cykel och fikade lite, det var trevligt. Annars har vi mest suttit i soffan framför XBox (S), sovandes på fårskinn (Tobias) och läsandes bok (jag). Otroligt skönt.

Tobias är lite gnällig nu såhär på kvällskvisten, inte speciellt intresserad av just någonting. Tror säkert han är lite trött från gårdagens tämligen ljudliga partaj. :-) Walter och han verkade oroväckande nog tycka att det här med schlager är omåttligt roligt. Walter låg i sin medhavda babysitter och sprattlade i takt med musiken och Tobias satt nästan hela programmet i J's knä och såg allmänt glad ut. :-)


Vi lagade god mat tillsammans igår, alla tillsammans, jag är riktigt glad i vårt stora kök. Alla fick plats att hjälpas åt, Tobias och Walter fick plats på golvet och vi rymdes gott runt bordet när vi skulle äta. Det hade aldrig gått i lägenheten! :-) Resultatet av våra vedermödor vid spis och skärbräda var ugnsstekt lax (smör+olja+salt+peppar) och färsk tomatpasta med hemgjord pesto med en fräsch liten grönsallad till. Gott! :-)

Inga kommentarer: