torsdag 14 mars 2013

Nya kompisar

Det går lätt att gå hem när man har sällskap... 
Överlyckliga grabbar fick spela en halvtimme.
Tobias dokumenterade kulspelsbygget.
Linus tyckte vår bebis var fin (hans egen var enligt utsago av det ljudligare slaget).
Store killen Linus följde med Tobias hem på lek idag. Som så många av Tobias dagiskompisar är han en bjässe - både lite längre och lite närmare 6-årsdagen. Jag fick påminna Tobias ett par gånger om att han hade besök när jag kunde se att Linus hade lite tråkigt, Tobias kör sitt eget rejs med leken ibland, inte så lyhörd för vad andra barn tycker alla gånger.

Linus började på förskolan i höstas när de flyttade till vårt område. Han har en lillasyster Alva (jämnårig med David), som går på samma avdelning som David på förskolan och så har de en lillebror Emil som precis fyllt ett (alltså samma årgång som Ellinor), jag har en känsla av att vi kommer att se de här barnen fler gånger! :-D
Hur som helst berättade Linus pappa när han kom för att hämta att Linus haft lite svårt att fatta att han har "nya kompisar" här nu, hans "riktiga" kompisar är ju på det ställe de bodde förut... :-) Vi är ju bara glada att Tobias vill och kan leka med en kompis så som han gör, övning ger färdighet - vem som kommer att bli en "bästis", om det blir någon, det ser vi med tiden! :-)

2 kommentarer:

Birger sa...

Vad roligt med nya kompisar och ja, det syntes att han var större.
Tobias fotograferade såg jag och så samling runt Ellinor, kul

en annan sa...

Ja Linus tyckte om vår bebis sade han flera gånger, det var kul! :-)