tisdag 19 mars 2013

SignaturpositionJag tror att detta är Ellinors sätt att somna. En hand, egen eller förälders, mot ansiktet. :-)

Kan vara att hon återskapar läget där hon verkar sova allra bäst, med kinden/näsan/pannan mot mig just efter maten? :-)

5 kommentarer:

Unknown sa...

Sovställning, helt klart

Camilla sa...

Du det där känner jag igen. Vår lilla hulligan gillar att somna med en hand (helst vår) på ena ansiktshalvan. Själv föredrar jag privat zon med 1 meter i radien :)

en annan sa...

@ Camilla: Ja herrejösses, att sova själv i egen säng det är grejer det!! X-) Fast jag har TUSEN GÅNGER hellre en hand ned i hennes säng, intill hennes ansikte - än hennes huvud i min armhåla... :-D (stackars barn!)

Camilla sa...

Ha ha ... instämmer! Den senaste tiden har vi varit 4 sängen vilket gjort att L fått "gosa" med sin mors fötter då vi legat skavföttar. Inte så konstigt att barnet inte vaknar på morgonen ;)

en annan sa...

Ha ha :-D Så tokigt! Precis så var det för ett par veckor sedan när båda pojkarna nattvandrade till oss hela tiden, den som kom sist fick finna sig i att ligga i fotänden på min sida av sängen...! :-D
Det förunderliga är ju att åtminstone David gjorde det så helt utan protester, rullade ihop sig som en katt, drog täcket över sig och somnade! :-D

När det är som värst trängs vi fem personer på 160 cm. 160 GAMLA centimeter. Sängen lutar åt alla möjliga håll och guppar och rör sig för minsta sprattel så det blir ganska livat när alla ligger där... 8-)