tisdag 19 mars 2013

Trots och snö


Bara att ta sopen och ge sig på snön igen bara några få timmar efter förra omgången...



Tobias blev bekymrad av "borttappad katt" anslaget vid vägen på väg hem från förskolan. Vi spanade efter katten "Ice" hela vägen hem.

David verkar så sakteliga vara på väg tillbaka in i trotset jag trodde vi skulle få en paus från. Han har visat klart "punkterade" tendenser senaste dagarna. Han gick nästan baklänges så långsamt han gick på vägen hem idag och jag har förvisat honom till sitt rum en gång så långt. :-( Suck.



Jag tror jag skall börja sätta på Ellinor mössan vriden ett halvt varv åt vänster när jag lägger henne i vagnen, för det är tydligen väldigt skönt att vrida in näsan i mössan och somna - bara det att då blir alltid ena örat utan mössa... 8-)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jäklar vad ni får snö, här lyser den med sin frånvaro, fast vi har den ju på marken, förstås
Du får fixa en assymetrisk mössa, kanske nåt för mormor, med en till öronlapp på ena sidan
Synd om David, men det kanske artar sig
kramar

en annan sa...

Ja tack och lov verkar det ha lugnat sig med snöandet, även om jag gott och väl kunnat sopa undan snön även i eftermiddag. Jag löste till slut örontemperaturen med att dra upp hennes scarve över det exponerade örat.. :-D

Ja Davidpavid... Herregud, jag vet inte hur vi klarar en omgång trots nu när jag hunnit få upp hoppet om att han var "tillbaka" hos oss igen. Han är ju så himla mysig när han inte trotsar och det är så trist så trist att behöva gräla med "lilldavid"... :-[