lördag 12 april 2008

Plaskovilja

Idag gick det inget vidare på babysimmet. Tobias var alldelens för trött och hungrig för att vilja bada så vi fick gå ur vattnet efter bara ett fåtal minuter i poolen. Tyvärr! Det känns verkligen trist att vi missade förra veckans plask. Det är så få gånger han har badat hittills och det hinner gå så länge mellan gångerna (påskuppehåll plus sjukdom = flera veckor) att det känns som om han "glömmer" hur roligt han faktiskt verkade tycka att det var och han glömmer säkert känslan av vatten mellan gångerna. Han plaskade glatt sist han badade hemma, men det är ju stor skillnad att vara i den stora poolen och sitta i baljan hemma.

Till nästa babysim skall vi byta grupp till den sista gruppen för dagen - 12:30. Då borde Tobias hinna både äta frukost, sova förmiddag och äta lunch och dessutom vara på gott humör och vaken när det är dags att bada. :-)

Som ett resultat av familjens sammanlagt kanske fem minuter långa bad har vi spenderat hela eftermiddagen sovandes på soffan (och i poängen) alla tre. Det är en skön sidoeffekt av babysimmet! :-D S har precis lagat thai-inspirerad soppa och en afton framför datorerna hägrar.

Inga kommentarer: